Halvány Korall Pomander

Örömmel osztjuk meg ezt a hírt Mike-tól és az Aura-Soma Products Ltd-től.

Szeretetben és Fényben

Az Akadémia munkatársai

Éppúgy, mint a korall pomander forgalomba hozatalánál, a Halvány Korall Pomander is egy fogyatkozás nyomában jött létre.

A napfogyatkozások régóta úgy ismertek, mint a politikai rend változása; Babilonban egy közember lett király egy fogyatkozást megelőzően. A 2017. aug 21-I fogyatkozáshoz társult egy bizonyos fogyatkozás család, amit az asztrológusok úgy azonosítottak, mint a Saros sorozat, 145. Ez a fogyatkozás-család 1639-ben kezdődött, de nem volt teljes fogyatkozás, 1927-ig, azóta mindegyikhez valamilyen áttörés kapcsolódott a repüléstanban, a televíziózásban és a műholdas távközlésben. A fogyatkozások ideje életünk stagnáló területeinek megtísztítására és tisztulására használható szimbolikusan.

A Halvány Korall Pomander segít, hogy szeressük önmagunk olyan részeit is, amelyeknek negatív figyelmet szenteltünk, annak érdekében, hogy képesek legyünk egy kicsit jobban szeretni önmagunkat, hogy kedvesebbek legyünk magunkhoz. Ha felismerjük azon részeinket, amelyeket nem annyira szeretünk, rájövünk, hogy ezek is szerves részeink, felismerhetjük, hogy amikor valami változás volt, az gyakran egy negatív tapasztalat volt, amiből tanultunk. A napfogyatkozás használható arra, hogy erősen fókuszáljunk és az árnyékot a fény felé fordítsuk. Lehetőséget ad arra is, hogy felismerjük, amikor félelemből cselekszünk, az így kiengedett energia a félelem teremtéséhez vezet. Úgy tűnik, hogy ha megszeretjük a félelmeinket, integrálódik az az energia, amely félelmeinkben van bezárva, ez segít majd megtenni a következő lépést – a viszonzatlan szeretet elengedését, a félelem elengedését. A fogyatkozások az univerzumtól kapott eszközök arra, hogy figyelmet fordítsunk életünk azon területeire, amelyek változást igényelnek. Az igazság vakító sugarát ragyogják életünk érintett területére.

A B093 Jancsi üvegben az új tudatosság (Halvány Korall), az ítélkezés-mentes tudatosság az individuáció folyamatával van (Türkiz) kapcsolatban, érdekes figyelni arra is, hogy a türkiz a világos korall komlementere. A fogyatkozásból eredő azonnali radikális felismerést követően, szembenézve az árnyékban levő résszel, ami ahhoz visz bennünket, amit nem akarunk az életünkben, ahelyett, amit teszünk, mindez az individuáció folyamatának fejlődéséhez vezet, nagyobb tudatossághoz. A Világos Korall/Türkiz lehetőséget ad arra, hogy képesek legyünk megérezni az egyensúlyt a bennünk lévő férfi és nő között. A férfi és női energiák összekapcsolnak bennünket a kollektiv óceánjával. A kollektiv tudattalan lényünk egy aspektusa, amelyben mind osztozunk; ez minden szimbólum forrása, a kollektiv megértése. Mindegy, milyen feltételek közé születtünk (valllási vagy társadalmi), a kollektiv tudat mindent megérint. A korall, kapcsolat ehhez a kollektivhez, szemközti színként, lehetőséget ad számunkra egy felfedezésre, ami a bennünk lévő férfi és női találkozásának megértése. Ebből adódik a látomás rendkívülisége, tiszta vízió az intuitív női és az analitikus férfi egyesüléséről bennünk.

A Halvány Korall Pomander segíthet, hogy mély örömet és felszabadulást érezzünk, ahogy hozzájárulunk az egyetemes spiritualitáshoz. Mivel a korall a Krisztus energiák mély felébredéseként ismert, fontos, hogy a Bethlehemi csillag szeptember 23-án látható.

Mentális szinten, a Halvány Korall a közösségi együttműködéssel kapcsolatos, és a harmonikus egész érzetével. Abból a szempontból is nézhetjük, hogy tudatában vagyunk annak, ami történik velünk, miközben ugyanakkor képesek vagyunk kiterjeszteni ezt a tudatosságot, hogy tartalmazza az egyetemes történéseket.

Az empátia a Világos Korallhoz tartozik, amikor egy rezgés van két lény között, amit a közös emberség és egymásrautaltság segít elő. Az empátia megosztott helyzet. Minél több fényt kap a tudatosság, annál nagyobb a lehetőség arra, hogy érezzük mások fájdalmát és annál könnyebb kapcsolatban állni ezzel a fájdalommal. Az empátia ezen érzékelése azt jelenti, hogy az ő fájdalmuk a tied is és talán tudsz valamit tenni magadban, ami megváltoztatja a fájdalmukat.

Ahogy a korall növekszik, tömeget formál, sok kis organizmus összekapcsolódva egy kört alkot. Ez a kör tud nőni és kiterjedni egy szigetté, mivel egy kis víz a korall közepén különválhat az óceántól. Azt mondhatjuk, hogy a korallnak megvan a maga benne rejlő természete, mint egy önálló élő szervezet, valami szimbolikus az élet körforgásáról, az élet teljességéről, vagy az egész együttműködésről. Nincs elkülönülés, csak a teljesség mentális folyamatosságának, a kollektiv fejlődésének érzete.

Amikor a zátony haldokolni kezd, akár az áramlatok változása, akár más hatások miatt, amelyek a korall táplálékát és a reprodukcióját érintik, ez mindig inkább kívülről befelé történik, nem fordítva. A korallt a külső részen határozottan érik hatások, mielőtt mélyebben, a korallzátony belsejében is hatnának. Mint organizmus, a korall igen érzékeny a környezetére, ökológiai csoportok is használják a szennyeződés megfigyelésére. A Halvány Korall pomander használható, amikor nagyon érzékenyek vagyunk valamire a környezetünkben, támogatja, hogy megbírkózzunk ezzel. Ez az érzékenység valami ismeretlen forrásból származó, spontán érzelmi hullámokként is érezhető.

Mike és az Aura-Soma team

Tetford

 
The Academy
Dev Aura, Little London, Tetford, Lincolnshire, LN9 6QL, United Kingdom
t: +44 (0)1507 533 218      f: +44 (0)1507 534 025      e: enquiries@aura-soma-academy.net

Aura-Soma |  Dev Aura |  AEOS |  Pegasus |  Shire Farm

Ha töröltetni akarod magad a Címlistánkról, kérjük, kattinston ide írj egy e-mailt: unsubscribe@asiact.org