Magenta Pomander

Örömmel osztjuk meg ezt a hírt Mike-tól és az Aura-Soma Products Ltd-től.

Szeretetben és Fényben

Az Akadémia munkatársai

Amiatt, hogy igen közel van a Nyári napfordulóhoz az Északi féltekén és a Téli napfordulóhoz a Déli féltekén, a június 21. egy igen kedvező nap.

Ennek az időszaknak a fontosságát felismerve sok a tevékenység a Shire Farm-on. A Csakra utat újrarendeztük és rózsakvarc került a nagy Hathor szoborhoz a szívcsakránál. Ráadásul készül a Maya Életfa és oszlopfaragásai, a nyolcadik csakránál, a korona felett.

Június 21. Őrangyala és Szívangyala a B66, a ‘Szinésznő’ üvege, a B67 elődje – ez utóbbiban jelent meg először a rendszerben a magenta energia egy Egyensúly üveg alsó és felső részében is.

Ezen események jelentőségével együtt mind globálisan, mind helyileg egy elsöprő és mélységes szinkronicitást érzek a ma létrejött Magenta Pomanderrel.

A Magenta Pomander, régóta várt, különösen szükséges és megfelelő a mostani időben. Mélyen érzem, hogy most még inkább a ‘fentről jövő szeretet’ tudatában kell lennünk, emlékeztetve erre magunkat.

Az Aura-Soma rendszerében a ‘szeretet fentről’ és a ‘kis dolgok iránti szeretet’ közel azonos fogalmak, és mindkettő bensőségesen kapcsolódik a Magenta energiához.

Emlékszem, amikor a Chamael Egyensúly üveg született, az volt az inspirációm, hogy valamikor, a nem túl távoli jövőben megszületik majd a Magenta Pomander.
Arra is emlékszem, hogy Vicky gyakran mesélt arról, hogyan használt magenta festéket, mint helyi kezelést a klinikáján, miután felismerték a magenta üveg gyógyító potenciálját 1985-ben.

Talán most lehetőségünk van arra, hogy ‘egésszé’ váljunk (a szó gyökere a gyógyulás), karmikus sérüléseink lehetséges gyógyulásával.
A szeretet nemcsak a válasz, de a kulcs is a gyógyulásunkhoz.

Ha nem szeretjük magunkat, milyen lehetőségünk lenne arra, hogy másokkal törődjünk? Ne felejtsük el, ki a fontos, hogy először és mindenek előtt szeressük, ahogy belemerülünk a Magenta sugárba. Ha jól esik, javaslom, hogy első alkalommal, amikor ezt használod a saját energiameződben, mondd el magadnak a hasadban levő csillagodból: ‘Amikor ezt a szentelt hatóanyagot ajánlom magamnak, magamért, szeretem magamat és érzem a fentről áradó szeretetet.’

Azután ahogy a Magenta energia szétárad mindannyiunk által a világban, ha látjuk a szivárványt, talán láthatjuk, ahogy a Magenta ragyogóbbá válik.

Izgatott gondolatok és szeretet fentről,

Mike és az Aura-Soma team

Tetford

 
The Academy
Dev Aura, Little London, Tetford, Lincolnshire, LN9 6QL, United Kingdom
t: +44 (0)1507 533 218      f: +44 (0)1507 534 025      e: enquiries@aura-soma-academy.net

Aura-Soma |  Dev Aura |  AEOS |  Pegasus |  Shire Farm

Ha töröltetni akarod magad a Címlistánkról, kérjük, kattinston ide írj egy e-mailt: unsubscribe@asiact.org