Ματζέντα Πομάδα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε αυτό το νέο από τον Mike και την Aura-Soma Products Ltd

Με Αγάπη και Φως

Η Ομάδα της Ακαδημίας

Η 21η Ιουνίου είναι μια ευοίωνη ημέρα εξαιτίας της εγγύτητάς της με το Θερινό Ηλιοστάσιο για το βόρειο ημισφαίριο, Χειμερινό Ηλιοστάσιο για το νότιο ημισφαίριο.

Σε αναγνώριση της σημασίας αυτής της εποχής έγιναν πολλές εργασίες στη Shire Farm. Τα συντριβάνια «flow form» πάνω στο μονοπάτι των τσάκρα έχουν επαναευθυγραμμιστεί και ένας ροζ χαλαζίας έχει τοποθετηθεί γύρω από το μεγάλο γλυπτό της Άθωρ, στην λίμνη της καρδιάς. Επιπλέον έχουν γίνει εργασίες στα ιερογλυφικά του Δέντρου της Ζωής των Μάγιας, το οποίο θα τοποθετηθεί στο όγδοο τσάκρα, πάνω από την κορόνα.

Ο Φύλακας Άγγελος και ο Άγγελος της Καρδιάς για την 21η Ιουνίου είναι το B66, «Η Ηθοποιός», που προηγείται του B67 – το μπουκάλι Ισορροπίας του συστήματος μέσα στο οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Ματζέντα ενέργεια τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος του.

Με τη σημασία αυτών των γεγονότων τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο έχω την αίσθηση μιας συγκλονιστικής και βαθιάς συγχρονικότητας με τη σημερινή γέννηση της Ματζέντα Πομάδας.

Η από καιρό αναμενόμενη Ματζέντα Πομάδα είναι ιδιαίτερα απαραίτητη και κατάλληλη γι’ αυτή την εποχή. Αισθάνομαι βαθύτατα πως τώρα χρειάζεται να έχουμε ακόμα περισσότερη επίγνωση της «άνωθεν αγάπης», να την έχουμε συνέχεια στο νου μας.

Μέσα στο σύστημα Aura-Soma η «άνωθεν αγάπη» και η «αγάπη στα μικρά πράγματα» είναι σχεδόν συνώνυμες, καθώς και οι δύο συνδέονται στενά με τη Ματζέντα ενέργεια.

Θυμάμαι πως όταν γεννήθηκε το μπουκάλι Ισορροπίας του Αρχάγγελου Καμαήλ έλαβα την έμπνευση πως σε κάποιο, όχι και πολύ μακρινό, χρονικό σημείο στο μέλλον θα γεννιόταν η Ματζέντα Πομάδα.

Θυμήθηκα επίσης ότι η Vicky έλεγε συχνά ιστορίες για το πως χρησιμοποιούσε τη ματζέντα βαφή στο ιατρείο της ως αλοιφή για τοπική χρήση, της οποίας οι θεραπευτικές δυνατότητες αναγνωρίστηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της μάχης της Ματζέντα στην Ιταλία το 1859. Ίσως αυτή την εποχή να έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε «ολότητα» -στα αγγλικά «whole» (η ρίζα της λέξης «θεραπεία» -στα αγγλικά «healing).

Η αγάπη δεν είναι μόνο η απάντηση αλλά και το κλειδί για τη θεραπεία μας.

Αν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας τί πιθανότητες έχουμε να νοιαζόμαστε τους άλλους; Ας θυμόμαστε ποιος είναι σημαντικός να αγαπάμε πρώτα και κύρια την ώρα που φέρνουμε στην αύρα μας τη Ματζέντα ακτίνα. Προτείνω επίσης, αν είστε εντάξει με αυτό, την πρώτη φορά που θα εισάγετε τη Ματζέντα ενέργεια στο πεδίο σας να πείτε από το αστέρι μέσα στην κοιλιά σας: «Καθώς προσφέρω αυτή την ιερή ουσία στον εαυτό μου, για τον εαυτό μου, αγαπώ τον εαυτό μου και να αισθάνονται την άνωθεν αγάπη». Έτσι, καθώς το κύμα της Ματζέντα ενέργειας θα επεκτείνεται μέσα από τον καθένα μας έξω στον κόσμο, όταν θα βλέπουμε ένα ουράνιο τόξο μπορούμε να ψάχνουμε για να δούμε αν το Ματζέντα εμφανίζεται πιο λαμπερό.

Με σκέψεις ενθουσιασμού και άνωθεν αγάπη,

Mike & ομάδα της Aura-Soma

Tetford

 
The Academy
Dev Aura, Little London, Tetford, Lincolnshire, LN9 6QL, United Kingdom
t: +44 (0)1507 533 218      f: +44 (0)1507 534 025      e: enquiries@aura-soma-academy.net

Aura-Soma |  Dev Aura |  AEOS |  Pegasus |  Shire Farm

Για να διαγραφείτε από αυτή τη Λίστα Διανομής παρακαλούμε ΚΛΙΚ ΕΔΩ ή να στείλτε email στο: unsubscribe@asiact.org