Αρχάγγελος Χεμιήλ και Αριήλ
B115 – Πορτοκαλί/Κόκκινο
Γεννήθηκε στις 15:45, την 1η Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε αυτό το νέο από τον Mike και την Aura-Soma Products Ltd

Με Αγάπη και Φως

Η Ομάδα της Ακαδημίας

Ο Αρχάγγελος Χεμιήλ πρέπει να θεωρηθεί πως κατέχει υψηλή θέση στην ιεραρχία όλων των αγγέλων. Με τον Χεμιήλ υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε μία γεύση από την Πηγή, να αποκτήσουμε ενόραση για την ουσία του Απόλυτου Είναι. Ο Καμαήλ και ο Χεμιήλ μπορούν να θεωρηθούν ως διαφορετικές όψεις της ίδιας οντότητας.

Σε αυτό το μπουκάλι υπάρχει ένας συνδυασμός των ενεργειών του Χεμιήλ και του Αριήλ. Ο Χεμιήλ είναι η θηλυκή πλευρά και ο Αριήλ η αρσενική, σύντροφοι ή δίδυμες φλόγες της ίδιας ουσίας. Όταν κοιτάζουμε το Πορτοκαλί και το Κόκκινο, εξερευνούμε τις ενοράσεις μας και έχουμε την ενέργεια να μπορούμε να τις εκφράζουμε. Καθώς ελευθερώνουμε την αφυπνιστική ενέργεια του Πορτοκαλί φτάνουμε στην αφύπνιση της βαθύτερης ενέργειας του Κόκκινου, της Χριστικής ενέργειας. Μέσα από το Πορτοκαλί μπορεί να νιώσουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μας με την ενέργεια του Κόκκινου. Μπορούμε να αναλογιστούμε αυτόν τον Αρχάγγελο στον κόσμο του νερού, μια αίσθηση της συναισθηματικής πλευράς της ύπαρξης του εαυτού μας που λύνεται με το Πορτοκαλί και το Κόκκινο.

Κοιτάζοντας το Πορτοκαλί και το Κόκκινο, μπορούμε να δούμε πώς αυτό το μπουκάλι σχετίζεται με το Κοραλλί, την ενέργεια του χρώματος που είναι εντατικοποιημένο στην τελευταία Πομάδα, την Απαλή Κοραλλί, και μας δίνει μια αίσθηση εκείνου που γεννιέται μέσα από αυτό το μπουκάλι. Η αίσθηση της βαθιάς διορατικότητας και η ατομική ενδυνάμωση μέσα από την εμπιστοσύνη και την πίστη στο κέντρο, είναι σημεία που έχουν μεγάλη σημασία αυτή την εποχή μέσα στο σύστημα της Aura-Soma. Όσον αφορά τη σύνδεση ανάμεσα σε αυτό που είναι συνειδητό και σε αυτό που είναι ασυνείδητο, υπάρχει μια πραγματική ισορροπία μέσα στον εαυτό μας ανάμεσα στο Πορτοκάλι και στο Κόκκινο, μια πρωταρχική ή βασική πλευρά εντός της ύπαρξή μας. Αν εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας μέσα στα βάθη του τότε πολλά πράγματα γίνονται πιθανά σε σχέση με αυτά που συναντάμε μέσα στο πλαίσιο της ζωής.

Μερικές φορές μπορούμε να αναλογιστούμε τον Χεμιήλ σε σχέση με τη σύγκρουση και τον Αριήλ σε σχέση με τη γενναιοδωρία καθώς και με την ανάπτυξη της ενέργειας που έχουμε στο Β23. Ο Αριήλ αναγνωρίζεται ως το Λιοντάρι του Θεού, έχοντας θάρρος και δύναμη, ποιότητες που συνδέονται με αυτή την περιγραφή. Η ενέργεια του λιονταριού είναι σημαντική μέσα σε αυτό το μπουκάλι, παρόμοια με εκείνη μέσα στο 11 και στο 23 και παρόμοια με αυτό που αντιμετωπίστηκε στον Κήπο της Γεθσημανής. Η ιστορία του 115/7, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις μεγαλύτερές μας δοκιμασίες με θάρρος και δύναμη, αφορά την ικανότητά μας να συμπεριλαμβάνουμε τα εμπόδιά μας ώστε να βλέπουμε το δώρο σε αυτά. Φυσιολογικά θα μπαίναμε σε αντίσταση ή σε μια ακατάλληλη αντίδραση, ως αποτέλεσμα της εξαρτημένης μας μάθησης, και έτσι οι Χεμιήλ & Αριήλ μας υποστηρίζουν να είμαστε λιγότερο αντιδραστικοί.

Αναλογιστείτε αυτό το μπουκάλι ως κάτι που θα μπορούσε να μας βοηθήσει με την ανάκληση μνήμης του εαυτού μας σε πολλαπλά επίπεδα. Φανταστείτε τη δυνατότητα να μπορούν να προσκαλεστούν οι διαφορετικές πλευρές εντός του εαυτού μας - όταν παλεύουμε με διχογνωμίες μέσα στον εαυτό μας, οι Χεμιήλ & Αριήλ μπορούν να παράσχουν υποστήριξη. Στο σύστημα της Aura-Soma θεωρούμε το 7 ως πρόκληση ή δοκιμασία, το μπουκάλι 7 ονομάζεται Ο Κήπος της Γεθσημανής, το οποίο υποδηλώνει ένα βαθύ επίπεδο κατανόησης μέσω της δοκιμασίας του εαυτού. Ο αριθμός 115, οι δύο Άσσοι (1) και το Πέντε (5) ενώνονται καθρεφτίζοντας αυτήν την ενέργεια του 7 και την ιδέα της πάλης των μερών του εαυτού ώστε να επέλθει μεγαλύτερη ενοποίηση. Το Εσσαϊκό Μπουκάλι, B11, ενώνεται με το μπουκάλι της Vicky, B5. Τα πολλαπλά διαφορετικά μέρη εντός της ύπαρξής μας που προσκαλούνται μάς δείχνουν πώς αυτοί οι δύο Αρχαγγέλοι συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια αίσθηση βαθιάς ενοποίησης μέσα στον εαυτό.

Στις 3 Δεκεμβρίου πλησιάζουμε μία Υπερσελήνη και αυτό είναι σημαντικό επειδή αυτή η σελήνη σηματοδοτεί μια εποχή εναρμόνισης και ενότητας σε όλες μας τις σχέσεις. Αυτή η Υπερσελήνη μάς προετοιμάζει για τη γαλαξιακή ευθυγράμμιση που λαμβάνει χώρα στις 18-22 Δεκεμβρίου. Αυτή η γαλαξιακή ευθυγράμμιση μάς εμπνέει να αγκαλιάσουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε από την οπτική ενός μεγαλύτερου εξελικτικού σκοπού.

Αυτοί οι δύο Αρχάγγελοι υποστηρίζουν την οικουμενικότητα, το Κόκκινο και το Πορτοκάλι ενώνονται στην Κοραλλί ενέργεια, που είναι η αίσθηση της ενοποίησης και όχι της ποικιλομορφίας. Ο καθένας μας έχει μέσα του τη λαχτάρα μιας αίσθησης συμφωνηθείσας οπτικής και όχι αντίσταση ή αντίθεση. Χρειάζεται να παραμένουμε σταθεροί στην πίστη μας και στην εμπιστοσύνη μας, στη δική μας αλήθεια, για να μπορούμε να φτάνουμε σε μία πραγματική αίσθηση ενοποίησης. Οι Χεμιήλ & Αριήλ μας βοηθούν να αντιλαμβανόμαστε την αλληλεσύνδεση με τη φύση, με όλες τις δυνάμεις και τις ενέργειες της Γαίας και με όλα τα όντα αυτού του κόσμου και των άλλων κόσμων. Να υπερβαίνουμε την αίσθηση της χωριστικότητας και να μπορούμε να διατηρούμε την οικουμενικότητα, η οποία υποδηλώνεται από την αλληλεξάρτησή μας. Μια αίσθηση βαθιάς αγάπης και τίμησης της συμπόνιας για τις διαφορετικές πλευρές της ύπαρξής μας προσκαλείται αυτή τη στιγμή μέσω των Χεμιήλ & Αριήλ.

Με Αγάπη και Φως

 
The Academy
Dev Aura, Little London, Tetford, Lincolnshire, LN9 6QL, United Kingdom
t: +44 (0)1507 533 218      f: +44 (0)1507 534 025      e: enquiries@aura-soma-academy.net

Aura-Soma |  Dev Aura |  AEOS |  Pegasus |  Shire Farm

To remove yourself from this Mailing List, please click here or send an email to unsubscribe@asiact.org